Který esenciální olej pomáhá proti vráskám?
Stimuluje, regeneruje a omlazuje pokožku, činí ji pevnější a pružnější, vyživuje a hydratuje.
Indikace: používá se pro masáž obličeje a těla, pro jakýkoli typ pleti, zvláště se doporučuje pro zralou pleť.
Způsob aplikace: Naneste tenkou vrstvu na pokožku obličeje a dekoltu, vmasírujte lehkými pohyby konečků prstů.

Hroznové oleje, jojobový, červený palmový olej; výtažky z heřmánku, okvětních lístků růží, aloe, ženšenu, košťáloviny; esenciální oleje růže, neroli, vetiver, šalvěj, pomeranč.
Doba použitelnosti: 18 měsíců.
Zatím zde nejsou žádné recenze, napište svou recenzi.
Aroma-styl
Hroznový olej
Olej z hroznových jader je 100% přírodní složka, která se získává lisováním za studena, čímž jsou zachovány všechny prospěšné složky hroznových jader: vitamíny A, B, C, E, PP a velké množství nenasycených mastných kyselin. Olej se používá v čisté formě nebo jako součást kosmetiky pro všechny typy pleti, má velmi lehkou texturu a výborně se vstřebává. Je to antioxidant, zvyšuje pevnost a pružnost pokožky, dobře se vyrovnává s matností, dodává pleti zdravý lesk, zvlhčuje dermis a urychluje procesy regenerace buněk. Čistí pokožku a normalizuje výměnu kožního mazu, posiluje stěny cév a intenzivně vyživuje.

Jojobový olej
Jojobový olej je rostlinná složka, která se získává ze semen jihoamerického keře Simmondsia chinensis. Jedinečnost složky spočívá v její konzistenci podobné tekutému vosku a optimálně blízké složení kožního mazu. Díky tomu se jojobový olej dobře vstřebává, nasycuje pokožku lipidy, účinně zjemňuje a zvlhčuje, zmírňuje záněty, podráždění a olupování pokožky. Aminokyseliny a vitamín E ve složení zvyšují elasticitu pokožky a stimulují procesy regenerace buněk. Jojobový olej se používá v pleťové kosmetice, ale i k péči o řídké a oslabené vlasy.
Červený palmový olej
Červený palmový olej je přírodní složka z dužiny africké palmy. Obsahuje vysoké procento vitamínů E a K, karoten, koenzym Q10, bohatý na fosfolipidy a minerály. Červený palmový olej účinně zjemňuje pokožku a používá se k péči o suchou, drsnou, stárnoucí pokožku. Má dobrou saponifikační schopnost a používá se při výrobě různých kosmetických přípravků – mýdel, gelů, pleťových vod a dalších. Intenzivně vyživuje a zvlhčuje pokožku, odstraňuje olupování, podráždění, projevy ekzému, lupénky, dermatitidy. Koenzym Q10 ve složení zlepšuje ochrannou bariéru pokožky, zesvětluje stařecké skvrny, má omlazující účinek.
Heřmánkový extrakt
Výtažek z heřmánku je přírodní složkou. Složení obsahuje vitamín C, flavonoidy, cukry, éterické oleje, kumariny, karoten a několik užitečných kyselin. Složka má výrazný protizánětlivý, antibakteriální a hojivý účinek, zklidňuje pokožku, zlepšuje krevní oběh a regenerační procesy, snižuje svědění, podráždění, olupování a záněty kůže. Extrakt z heřmánku má bělící vlastnosti, používá se v péči o pleť s pigmentací, rozjasňuje a vyrovnává tón.
Extrakt z okvětních lístků růže
Extrakt z okvětních lístků růže je přírodní složkou. Bohaté složení obsahuje flavonoidy, vitamíny skupiny B, vitamíny C a K, karoten, třísloviny a celý komplex minerálních látek. Složka se zvláště často používá v péči o tenkou a citlivou pokožku, náchylnou k alergiím, k prevenci a léčbě dermatitid, ekzémů a dalších onemocnění. Rychle zklidňuje pokožku, zmírňuje svědění a podráždění, snižuje zarudnutí, má baktericidní a hojivé vlastnosti. Extrakt z okvětních lístků růže čistí a hydratuje pokožku, zlepšuje mikrocirkulaci a metabolické procesy v buňkách a působí jako přírodní antioxidant.

Extrakt z aloe
Aloe vera je rostlinná složka, jedna z nejoblíbenějších složek v kosmetologii a dermatologii. Působí protizánětlivě a antibakteriálně, zmírňuje podráždění a zarudnutí, odstraňuje projevy akné a pupínků díky kyselině salicylové ve složení, působí svíravě. Polysacharidy obsažené v rostlině aloe vera poskytují hlubokou hydrataci, zadržují vlhkost v buňkách a snižují ztrátu vlhkosti. Složka jemně odlupuje odumřelé buňky, zesvětluje stařecké skvrny a vyrovnává tón, zvyšuje pružnost pokožky a zpomaluje proces stárnutí.

Ženšenový extrakt
Rostlinný extrakt bohatý na aminokyseliny, beta prvky, vitamíny C, B1, B2 a B12, minerály a další stopové prvky. Účinné pro zralou pleť. Složka stimuluje syntézu kolagenu, zlepšuje krevní oběh v kapilárách a buněčné metabolické procesy, aktivuje procesy regenerace buněk, zpomaluje fotostárnutí pokožky a poskytuje ochranu před škodlivými účinky UV záření. Ženšen má baktericidní vlastnosti, zklidňuje pokožku, zjemňuje ji a zlepšuje pleť. Poskytuje hydrataci a intenzivní výživu, nasycuje pokožku užitečnými minerály a vitamíny.
Ruscus extrakt
Extrakt z košťáloviny je přírodní složka získávaná z kořenů reliktních stálezelených rostlin. Kompozice obsahuje organické a aminokyseliny, steroidní saponiny, fenolické sloučeniny, volné cukry, komplex vitamínů a mikroelementů. Složka má výrazné protizánětlivé a protiedematózní vlastnosti, zlepšuje krevní oběh, stimuluje metabolické procesy v buňkách a účinně odstraňuje odpad a toxiny. Extrakt z košťálu se používá na růžovku, silné otoky tkání, tmavé kruhy pod očima, používá se do masek a zábalů při anticelulitidových procedurách, při léčbě a prevenci křečových žil.

Růžový esenciální olej

Nezbytná malá Neroli
Esenciální olej Neroli je přírodní složka, účinný relaxant a afrodiziakum. V kosmetologii se používá k péči o problematickou, matnou, podrážděnou pleť se sklonem k růžovce a růžovce. Esenciální olej Neroli intenzivně hydratuje a vyživuje pokožku, čistí, zmírňuje záněty, odstraňuje podráždění a svědění, působí antisepticky, zesvětluje stařecké skvrny a vyrovnává tón pleti. Komponenta se používá v přípravcích proti celulitidě pro své vynikající tonizační vlastnosti, dobře napíná pokožku, odstraňuje strie a jemné vrásky, odstraňuje žilky, jizvy a post-akné.

Esenciální olej Vetiver
Esenciální olej Vetiver je přírodní složkou. Je součástí kosmetiky proti stárnutí a používá se i v péči o mastnou a citlivou pleť. Esenciální olej Vetiver má díky antioxidantům ve svém složení omlazující účinek, tonizuje a napíná pokožku, zvyšuje její elasticitu, pevnost a hladkost. Má protizánětlivé vlastnosti, dobře čistí a deodoruje, zmírňuje záněty a rychle obnovuje pokožku, snižuje tvorbu kožního mazu. Složka zlepšuje mikrocirkulaci, aktivuje místní krevní oběh, zlepšuje lymfodrenáž a má mírně hřejivý účinek.